Нашите услуги

УЕБ Дизайн

Изграждаме красиви, бързи и съобразени с нуждите на клиентите ни уеб сайтове. Предлагаме ви и достъпни и сигурни хостинг решения с пълна поддръжка и съпорт.

Фотография и видео

Ние ще ви предложим качествено видео и фото заснемане на достъпни цени. Дрон видео, анимация на фирмени лога и др.

Дигитален маркетинг

Поддръжка на вашите социални канали, поддръжка на уеб сайтове, e-mail маркетинг, SEO оптимизация. Управление на рекламни бюджети.

Графичен дизайн

Графичен и лого дизайн. Дизайн на печатни материали. Дизайн на банери и графични ресурси за онлайн и офлайн реклама.

Контент маркетинг и копирайтинг

Създаване на качествено съдържание за блогове и други.

Бранд идентичност

Създаване и промотиране на цялостна бранд идентичност. Анализ и подобрение на онлайн присъствието на бранд.

Отзиви

В какво сме най-силни.

Дигитален маркетинг

Ще създадем работещи, последователни, устойчиви и ефективни маркетингови кампании и решения за вашия бизнес. Ние ще работим заедно с вас и вашия бранд, за да създадем правилното и работещо 360 ° маркетингово въздействие, необходимо при всяка конкретна заявка или проект. Нашите аналитични инструменти, добрият клиентски поглед и опит ще направят много повече за вас, от просто уебсайт, промоционална кампания или рекламна кампания в социалните медии.

Уеб дизайн и копирайтинг

Тъй като онлайн конкуренцията става все по-силна, нараства и необходимостта от изключително ефективно потребителско преживяване, което да предложите на вашата аудитория от настоящи и потенциални бъдещи клиенти. Това преживяване започва и завършва с вашия уебсайт. За бизнеса уебсайтът е нещо повече от портал с информация за продукта и/или услугата. Той олицетворява накратко цялата ви марка, вашите уникални предимства, вашите силни страни. Вие създавате уебсайт не просто за да станете видими, но и да изградите онлайн присъствие, което се свързва с вашата аудитория, репутация и бранд. Ние предлагаме цялостни услуги за уеб дизайн, хостинг решения, създаване на съдържание и поддръжка. 

Видео и фото заснемане

Видеосъдържанието се превърна в най-ефективния начин за разпространението на посланията на вашия бизнес. От заснемането на вашето представително фирмено видео до документиране на напредъка или дейностите във вашия бизнес, ние можем да ви помогнем да изпъкнете чрез качествено видео съдържание. Ние непрекъснато усъвършенстваме нашето фото и видео оборудване, което включва дронове, DSLR камери, студийно оборудване и други, за да гарантираме, че ще заснемем качествени кадри на достъпни цени! 

Ние сме тук, за да помогнем на вашия бизнес да излети!

СВЪРЖИ СЕ С НАС