Копирайтингът е процес на писане на убедителни маркетингови и рекламни материали, които мотивират хората да предприемат някаква форма на действие, като например да направят покупка, да кликнат върху връзка, да дарят за кауза или да насрочат консултация. Ние можем да ви предложим да създадем уникално съдържание за вашия блог, за вашите продукти или рекламни материали. Разгледайте примери за статии създадени от нашия екип за различни клиенти.

СПА хотел „Рич“ във Велинград – с визия и естетика за пълноценна здравословна почивка, уют и кулинарно съвършенство

Разположен в самия център на град Велинград, но въпреки това заобиколен от природа и невероятно релаксираща атмосфера, СПА хотел „Рич“ е известен с изключително обслужване, неповторим СПА център, уникалната кухня и безброй други удобства, които отсядат в съзнанието Ви и изграждат нови дефиниции на думите лукс, разкош и наслада.

Прочети цялата статия тук

Предимства на сглобяемите къщи

В днешно време сглобяемите къщи са все по-често срещани и хората които не успели да се докоснат до това чудо на модерното строителство, много често си задават въпроси като: „Защо сглобяеми къщи?“ и „С какво те превъзхождат конвенционалното строителство?“. В следващите редове, освен че ще отговорим на тези въпроси, ще Ви запознем с малка част от безбройните предимства на сглобяемите къщи.

Прочети цялата статия тук

6 от най-честите причини, които довеждат до появата на проблема с чувствителните зъби

Изпитвате ли дискомфорт докато пиете студени напитки или докато миете зъбите си? Това е признак, че Вие имате състоянието наречено чувствителни зъби. Не е задължително да търпите този дискомфорт – има много неща, които бихте могли да опитате, за да намалите или дори премахнете неприятните усещания напълно.

Прочети цялата статия тук

5 причини да посетиш холистичен център Чакра

В този guide ви пренасяме зад вратите на едно изключително място в София ‑ холистичен център Чакра. В забързания градски живот сякаш забравяме колко е важно да се грижим за себе си ‑ както вътрешно така и външно, както физически така и ментално. Чакра е едно магично място където ще намериш своето спокойствие и лечение, независимо дали тялото или душата ти боледува или просто имаш нужда от промяна. В следващите редове ви даваме 5 добри причини да посетите холистичен център Чакра.

Прочети цялата статия тук

Как да мотивираме хората да се грижат за Земята

Все по-често медиите ни затрупват с негативни новини относно изменението на климата и състоянието на планетата. Разбира се, това е опит да се събудят хората, да се амбицират и да ни накарат да променим действията си на локално ниво. Подобно количество лоши новини обаче може да предизвика обратен ефект. Много хора се отказват, мислейки, че техният малък принос няма да промени нищо. Ето защо е важно да се подчертаят инициативите, които се провеждат и са успешни.

Прочети цялата статия тук

Сглобяемите къщи – чудото на модерното строителство

Наричайки сглобяемите къщи „чудото на модерното строителство“, нямаме предвид, че те правят чудеса като в приказките. Това, което се опитваме да загатнем е, че те имат редица предимства пред къщите построени по конвенционалния метод; кратки срокове за изпълнение на проектите, разумни цени и гаранция за високото качество и дълголетието на вашия дом мечта – звучи чудесно, нали?

Прочети цялата статия тук

Клептуз апартс – дом далеч от дома

Клептуз апартс е уникален апарт хотел, разположен в един от най-красивите и спокойни паркове във Велинград – този до езерото Клептуза. В тази статия първо ще поговорим за апарт настаняването, и защо този тренд е все по предпочитан от туристите, хора пътуващи за бизнес срещи и такива, които искат да се измъкнат за малко от хоум офиса в големия град и да прекарат няколко дни в една по-скокойна и приятна обстановка – в близост до природата. После ще си поговорим за една уникална локация, която не бива да пропускате да посетите, когато сте в района на Велинград – едно място, което можете да наречете дом, далеч от дома…

Прочети цялата статия тук