В тази кратка статия ни се иска да свалим товара от плещите си, и да поговорим за това какво клиентите не знаят за нашата работа – детайли, които ни се иска да разберете, когато ни наемете. Приемете написаното тук за съвет как да получите най-добри резултати, когато ни наемете. В същото време ще се опитаме да разрушим няколко мита и да научим хората за основните процеси зад това, което правим.
  1. Прозрачността е основно изискване – Това е често оплакване от много професии на ниво консултант – клиентът, който ви наема и след това очаква да вършите работата си на сляпо. Никой не работи добре във вакуум. Трябва да имаме добра обратна връзка с нашите клиенти или трудно бихме могли да дефинираме точни цели. Трябва да сме в течение. Комуникирайте с нас, бъдете активна страна!
  2. Няма бързи резултати – Макар да е вярно, че понякога можете да видите незабавен ефект от индивидуални маневри и кампании онлайн, дигиталният маркетинг е по-скоро цялостен процес, при който трябва да се следват ясно фиксирани дългосрочни цели за успех.
  3. Никога не спираме да оптимизираме и подобравяме нашите стратегии – Както споменахме по-горе, дигиталният маркетинг е постоянно променяща се материя… Има неща, които правехме преди десет години, които никога не бихме правили сега, а сега правим неща, които бяха немислими преди десет години. Самата мрежа е постоянно развиващ се пейзаж и стратегията за успех се крие в постоянното усъвършенстване. 
  4. Трябва да сме ориентирани към детайлите – Дигиталният маркетинг изисква детайлно ориентиран, задълбочен подход. Тъй като дигиталният маркетинг е до голяма степен текстово ориентиран, детайлите и точните думи с които искате да изпъкнете пред конкуренцията са много важни. Дефинирайте ни вашите уникални предимства!
  5. Ние искаме най-доброто за нашите клиенти. Винаги! – Ние сме в играта, за да я спечелим за Вас!Това е win-win ситуация. Въпреки че се стремим към прозрачност, понякога нашите методи не винаги имат смисъл от гледна точка на неспециалисти, особено в бързо променящата се индустрия. Чувствайте се свободни да ни помолите да изясним всичко, но и ни се доверявайте повече когато е необходимо ? 
Author

admin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.