Google My Business е един от най-важните компоненти във вашия интернет маркетинг микс. Това е първото нещо, което потребителите виждат, когато директно търсят името на вашата компания в Google и това е основен фактор за класиране, който допринася за видимостта на вашия уебсайт.
В следващите редове ще направим пълна разбивка на причините, поради които трябва да добавите виртуална обиколка към малката ви обява в Google My Business – включително предимствата от това и пропуснатите ползи ако пренебрегнете добавянето.
  1. Увеличете видимостта и се класирайте по-високо в локалните търсения – Проучвания показват, че фирми свързани с продажба на недвижими имоти, хотели и къщи за гости, които са добавили виртуални разходки към малките си обяви в Google local business в повечето случай реализират повече продажби от техните конкуренти без виртуални турове. Виртуалната разходка също така вдига шансовете за по-добро класиране в локалните резултати.
  2. Виртуалните обиколки са изключително рентабилни в дългосрочен план – Виртуалната обиколка е форма на пасивен маркетинг. Веднъж направена, тя носи ползи на бизнеса ви постоянно. Това е инвестиция, която носи много ключови ползи от гледна точка на дигиталния маркетинг.
  3. Класирайте се по-високо в Google с вашия уеб сайт – Има дълъг дебат за това дали виртуалната обиколка в добавена във вашата малка обява пряко влияе върху позицията на вашия уебсайт в Google. Ние ще ви кажем, че със сигурност го прави. Първо, Google е доста умен. Той разпознава кога съдържанието е полезно за даден потребител и когато съдържанието е полезно, Google повдига уебсайта на тази компания и посочва по-високо в резултатите от търсенето. Това се прави от редица фактори за класиране, които разпознават ангажираността и кликванията.
  4. Направете по-добро първо впечатление – Все още голяма част от бизнесите не използват виртуални разходки и турове. А същевременно според Google 67% от хората гледат виртуалните турове на бизнесите, които разглеждат и определено наличието им повишава ангажираността и доверието към марките. Защо да не дадете на хората това, което искат? Бъдете стъпка напред пред конкуренцията! 
И така, може би тази статия ви е убедила, че е време да инвестирате във въртуална разходка за вашия бизнес. Свържете се с нас – ние сме сертифициран партньор на Google (Google trusted photographer) и с удоволствие ще изработим вашия страхотен виртуален тур на достъпна цена. Свържете се с нас за повече информация.
Author

admin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.