Логото е от изключителна важност за вашия бранд. Вашето лого е символ на вашата компания. То помага на клиентите да идентифицират вашата марка и често служи като „лицето“ на компанията. Тъй като маркетингът се развива, за да отговори на нуждите на променящата се технология и потребителските навици, логото също трябва да се развива.
Много компании, които използват видео съдържание в своя маркетинг микс, избират анимирани лога, вместо статични лога. Ако вашата компания ще инвестира време и пари във видео съдържание , тогава ето ви 3 добри причини да изберете анимирано лого преди статично лого: 
  • Анимирани лога привличат вниманието на зрителите – Докато бизнесът се възползва от факта, че хората консумират все повече онлайн съдържание, те могат да се борят да задържат вниманието на потенциалните клиенти. Информационните навици на потребителите се стремят към незабавно удовлетворение. Ако вашата компания използва видео съдържание, вие вече сте крачка пред конкуренцията. Марките, които използват видео, определено се радват на по-голям успех в конвертирането на лийдове, отколкото тези, които не го правят. Използването на анимирани лога във видео съдържанието отвежда тази идея още една стъпка напред. Ако видеосъдържанието може да привлече вниманието на потребителите, представете си как добавянето на анимирана версия на вашето лого към това съдържание може да подобри цялата ви презентация.
  • Анимираните лога увеличават осведомеността за марката – Една от най-важните функции на логото е да създава и насърчава познаването на марката. Това е една от основните причини, поради които компаниите избират да инвестират в анимирано лого. Анимираните лога са едновременно по-запомнящи се и по-разпознаваеми за потребителите от статичните лога. За потребителят може да отнеме няколко взаимодействия със статично лого, за да получи каквото и да е разпознаване, докато анимираното видео лого често се отпечатва веднага в съзнанието на потребителя.
  • С анимираното лого е по-лесно да се разкаже история – Анимирано лого може да допринесе за цялостния разказ за вашата марка, както и да се превърне в плавна част от процеса на разказване на истории във видео съдържание. Разказите, създадени във видеосъдържание, са мощни инструменти за създаване на емоционални връзки с потребителите. Когато решите да използвате статично лого за вашия бизнес, вие нарушавате разказа и прекъсвате емоционалната връзка. Използването на анимирано лого осигурява цялостното усещане, което зрителите очакват от гледането на вашия видео контент. 
Потребителите сега гледат повече онлайн видео съдържание от телевизията и тази тенденция става все по-изразена. Тъй като потребителите все повече избират достъп до съдържание онлайн по телевизията, бизнесът трябва да се адаптира към това поведение. Инвестирането във видео съдържание, както и анимирано лого може да означава разликата между посредствените продажби и златна година за вашия бизнес. Имайки предвид това, изборът изглежда ясен…
И така, искате ли да се сдобиете с анимирано лого перфектно пасващо на вашия бранд? Доверете ни се – ние ще го изработим за вас!
Author

admin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.