Вярно е. Видеото бързо се превръща в най-популярния начин за свързване с вашата аудитория. Всъщност 60% от бизнесите в световен мащаб са използвали видео като маркетингов инструмент през 2020 г. – и този брой се увеличава с 18% от 2019 г. Ако става дума как да изпъкнете пред вашата конкуренция, която вече е включила видео в своя арсенал – ще ви дадем съвет в две думи: дрон видео. 
Компаниите, търсещи интересен начин за привличане на вниманието на тяхната целева аудитория, включват видеоклипове с дрон в техните  маркетингови стратегии. Ето няколко причини, поради които трябва да направите същото.
  • Изстреляйте профилите в социалните канали – В наши дни социалните мрежи могат да изградят или да разрушат вашия бизнес. Вероятно и вие говорите свободно #хаштаг и редовно се ангажирате с последователите си на избраната от вас платформа. И, разбира се, знаете, че видеото бързо се превърна в ключова част от всеки успешен акаунт в социалните медии. Представете си харесванията и коментарите, които ще получите, когато последователите ви бъдат третирани с фантастично видео с дрон.
  • Бъдете крачка пред конкуренцията – Включване на дрон видео към вашата рекламна стратегия демонстрира пред вашата аудитория, че вашия бранд определено е в крак с времето. Готови сте да възприемете най-новите тенденции и сте готови да инвестирате в оборудването, което е необходимо, за да постигнете най-добрия кадър. (Или работите със студио за видеопродукция, което има необходимия опит, оборудване и ноу-хау.) Ако вашите конкуренти не са склонни да предприемат тази инвестиция, то определено ще се откроите от тълпата.
  • Увеличете посещенията и покупките във вашия уеб сайт – Използването на видео с дрон, за да представите продукта си, ползите от него и неговата уникалност ще ангажира  вниманието на вашата аудитория. Проучванията показват, че посетителите на уеб сайтове са с 64% по-склонни да наемат имот или да посетят хотел, след като са гледали видео . Освен това посетителите, които гледат видеоклипове, остават на сайта средно с 2 минути по-дълго от тези, които не гледат видеоклипове. Още една добра причина да включите атрактивно видео във вашия маркетинг микс.
Ние снимаме с DJI Mavic 2 Pro – най-добрия дрон за видео и фото заснемане на пазара, за да гарантираме на нашите клиенти винаги безупречни кадри. И така – имате ли нужда от качествено дрон видео и снимки на достъпна цена? Свържете се с нас за повече информация. 
Author

admin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.