Промяната, която всяка жена заслужава!

Козметични услуги, Микроблейдинг София.

Microblading by Zhanina Borisova


От години насам решението за дамите с тънки и редки вежди бе перманентен грим. Проблемът с него обаче е, че в повечето случаи не изглежда натурално. От известно време все по-популярна става техниката за рисуване на вежди, наречена “микроблейдинг”. Въпреки, че е сравнително нова на запад, тя се практикува от повече от 20 години в Азия.

Жанина Борисова е доказал се специалист в сферата на Микроблейдинга. Тя е помогнала на много жени да превъзмогнат свойте комплекси, решавайки сериозния козметичен проблем на тънките и редки вежди, по най-добрия възможен начин - посредством техниката на микроблейдинг. 

Какво казват клиентите за нашите услуги:

Vanq Dobreva

Много съм доволна, с две думи горещо я препоръчвам!😘

Monika Aleksandrova 

Значи,с една дума...МОМИЧЕТО ПРАВИ ЧУДЕСА!.ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Лора Сайедж

Уникална! Адски съм доволна от резултата! Препоръчвам! Благодаря Ви за отношението и професионализма☺️☺️☺️

Iveta Boháčová

Благодаря за старанието , професионален подход и желание за работа .

Вижте резултати преди и след процедурата:

Резултатите, които постигаме са видими и неоспорими! Благодарение на множеството доволни клиенти, EstBeautyVisio се превърна в едно от най-предпочитаните козметични студиа в България и Гърция! 

Всичко което трябва да знаем, преди да си направим Микроблейдинг

Веждите са може би най- важната черта на лицето. Красивите вежди извайват рамката на лицето ви, и насочват цялото внимание точно там, където го искате- към очите ви! Истината е, че веждите не са създадени еднакво. Някои вежди изискват малко усилия, за да изглеждат перфектно, докато други се нуждаят от помощта на малко чудо, за да достигнат подходящата форма. Въпреки, че естествените перфектно оформени вежди са рядкост, Микроблейдингът позволява всяка една вежда да бъде трансформирана, така че тя да достигне гъст и плътен вид, който изглежда абсолютно натурално.

От къде произлиза Микроблейдингът?

Микроблейдингът, още познат като 3D вежди, е известен в бюти-средите от години, но много хора все още не познават същността на метода. Тази революционна процедура е сравнително нова у нас, но съществува в някои части на Азия и Европа от около 25 години. Микроблейдингът на вежди набира все повече популярност, и въпреки че при нас идва със закъснение, това е добра новина, тъй като техниката значително се е усъвършенствала, откакто е била практикувана за първи път.


Каква е разликата между Перманентен грим и Микроблейдинг?

Това е въпрос номер едно, който си задава всяка дама. Процедурата звучи като тази при татуировка, защото е точно това. По- конкретно, Микроблейдингът е семи-перманентна татуировка на веждите. Обаче микроблендираните вежди нямат нищо общо с перманентните вежди или грим, които изглеждат така, сякаш са нарисувани с помощта на острие, и с течение на времето избледняват в неестествени нюанси на синьо, сиво и дори лилаво.

Събития


21,22,23,24.08 - Пловдив, България 

25/26/27.08 - Бургас, България 

Форма за контакти 

Използвайте формата ако имате въпроси или за да си запишете час! 

Локация:

Последвай ни в социалните мрежи:

© Copyright 2019 EstBeautyVision - All Rights Reserved
WebDesign: Smedia