Голям успех за CAMPO Tavern & Bar - бяхме избрани за най-добър морски ресторант на годишните черноморски награди за бизнес и туризъм! Благодарим за признанието и оказаната чест!

56

Традиционни ястия

47

Вида коктейли 

15

Рибни деликатеса 

45

Избрани вина 

Дневни предложения

От вкусни супи до изкушаващи десерти - нашите дневни предложения ще  задоволят вкусовете и на най - големите кулинарни критици! Ето и кои са най-предпочитаните от Вас дневни предложения: 

За актуална информация относно дневните предложения последвайте нашата фейсбук страница : 

Campo Tavern&Bar

6 добри причини да изберете CAMPO

Уникална локация

CAMPO Tavern&Bar се намира на идеалния център в гр.Царево. Ресторанта може да се похвали с уникална гледка към Черно море - насладете се на уникални залези докато похапвате от нашата вкусна храна! 

1

Винаги прясна храна 

Работим само с доказани доставчици и местни рибари, като така гарантираме на нашите клиенти, че храната която предлагаме е винаги прясна в вкусна. 

2

Добри цени 

Цените при нас не са като на слънчака ;) Смело можем да кажем, че съотношението, цена/качество което получавате в CAMPO Tavern&Bar е точно това което търсите. 

3

Професионално отношение

Целия персонал на CAMPO Tavern&Bar е изграден от доказали се професионалисти, които ще те посрещнат с усмивка и ще те накарат да се почувстваш винаги ценен и специален. 

4

Музика на живо 

За настроението на нашите клиенти се грижат професионални музиканти, които допринасят за постигането на перфектната атмосфера докато се храните. 

5

Различни промоции 

При нас получавате Wellcome Drink / бира или чаша вино / към вашата първа поръчка на храна. Очакват ви още много сезонни и постоянни промоции. 

6

Галерия

Уникални изпълнения на живо - всяка вечер в CAMPO Tavern&Bar


Отзиви на клиенти 

Анастасия Катранджиева

Уникално място с неповторима атмосфера. Персонала е страхотен - поднесоха ни всичко с много внимание и усет към детайла. Със сигурност най-доброто заведение, което можете да изберете в Царево! 

Николай Кадрев 

Най-доброто място за хранене в Царево и региона. Храната е вкусна, персонала е любезен а гледката към морето е неповторима! 
Препоръчвам!

Величка Пелева

Избрах Campo Tavern&Bar за празненството по случай моя рожден ден. Всички мой приятели бяха възхитени - обслужването и храната са на ниво на 5 звезден ресторант а цените са повече от добри! 

Имате въпроси или препоръки към нас?

Използвайте кратката форма за контакт за да се свържете с нас. 

Адрес

ул. ,,Михаил Герджиков” 2 (307,59 km)
8260 Tsarevo

e-mail

campotavernbar@gmail.com

Tелефон

+359 895777607