Това е въпрос, който ни е задаван многократно, и на който искаме да дадем отговор. В крайна сметка това е една от причините хората да поръчват нашите фотографски услуги. Преди да започнем, трябва да кажем, че нямаме нищо против фотографите-аматьори. Има много отлични таланти в света на фотографията, някои по-добри от техните професионални колеги. Има много причини да наемете професионалист във всяка област и „фотографията“ не е различна. Твърде често хората приемат, че всяко изображение ще е достатъчно. Но всъщност качеството на изображението, което избирате за вашата марка и други маркетингови материали, говори много за това как оценявате себе си и вашата компания. Ето и няколко важни причини да наемете професионалист, който да се погрижи за снимките на вашия бранд:

1.Вие не наемате „фотограф“, наемате „доставчик на визуални решения“ 

Да, знаем, че звучи някак странно, но това правят комерсиалните фотографи. Всеки продукт има предизвикателства, всеки продукт има перфектен ъгъл на заснемане. Всяка услуга има своя уникална гледна точка. Професионалните търговски фотографи са уникално подготвени да посрещнат тези предизвикателства и да предоставят решения, които правят изображения, които работят за вас. Повечето професионални фотографи се изправят пред  решаването на тези проблеми … и това е добре за вас.

2. Една уникална снимка не е разход, а средство за печалба!

Добрата фотография продава повече. Това прави услугата ви да изглежда по-добре. Фотографа разбира вашия бизнес и го показва в най-добрата светлина. Вижте премиум марките. Те харчат десетки хиляди, дори стотици хиляди долари за своите снимки. Защо? Защото знаят, че работи. Едно до друго сравненията, потребителите и купувачите избират марки със страхотни снимки над продукти с лоши, скучни или посредствени изображения. Накратко, по-добрата фотография продава повече неща на клиентите, които искате да обслужвате.

 

Свържете се с нас